Denderleeuw

Woning

bar 722 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers, prachtige tuin en garage

Bel snel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.
Deze prachtige woning vinden we in de Elf Dagwand nr. 35 in Welle, in een residentiële wijk en in de omgeving van de grote verbindingswegen naar Aalst en Ninove én de opritten van de E40 naar Brussel en Oostende. De woning werd steeds perfect onderhouden en aangepast aan de huidige normen: EPC: 267kWh/m².
Via de ruime inkomhal met open trap komen we in de gezellige en lichtrijke leefruimte. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde en lichtrijke keuken met werkeiland. De keuken loopt naadloos over in de gezellige Willems-veranda van 30 m2. De berging en het apart toilet vinden we naast de keuken en de veranda. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en twee moderne badkamers met douche, ligbad, lavabomeubel, stoomcabine en sauna. Bovendien vinden we op de verdieping ook een apart toilet.
De vrijstaande garage biedt plaats voor een grote wagen en geeft veel extra bergruimte. De volledig aangelegde tuin met verschillende terrassen en tuinhuis is een echt pareltje om volledig te relaxen en te genieten van de rust.
TROEVEN: stevige woning, vlotte verbinding, openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving, centrale verwarming op aardgas met recente hoogrendementsketel, dubbele beglazing, ruime bewoonbare oppervlaktes, afwerking in kwalitatieve materialen, keuken met toestellen van Miele, sauna, stoomcabine, prachtige tuin, zonnepanelen met certificaten, regenwatervoorziening, …
Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in