De Pinte

Woning

bar 736 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Charmante woning in centrum Zevergem palend aan de Scheldevallei.

Via de inkomhal, met toilet en lavabo, kom je in een gezellige leefruimte met 3 trappen hoger de voute/bureau. Aansluitend komt u in de geïnstalleerde leefkeuken met veel lichtinval gevolgd door een gezellige veranda. Verder beschikt u op het gelijkvloers over een ruime badkamer (stoomdouche, ligbad, 2 lavabo’s in meubel en een 2de toilet) en de toegang tot een droge gerieflijke kelder.
Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers (één kamer met maatkasten), een grote overloop met linnenkast en een praktische berging.
Buiten beschikt de woning over een privé autostaanplaats, een garage met doorgang tot de tuin, 3 buitenbergingen, 2 terassen, een vijver en een volière. De zuidgerichte tuin grenst aan het agrarisch gebied de Scheldevallei.
De zolder is reeds geïsoleerd, de woning heeft overal dubbel glas, is instapklaar en biedt vele mogelijkheden.
De woning is landelijk gelegen, doch op max. 500 m van winkels, scholen, openbaar vervoer en de invalswegen E17, R4 en E40.
Wenst u meer informatie of een bezoek aan deze goed onderhouden en degelijke woning? Contacteer Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in