De Pinte

Woning

bar 184 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Instapklare HOB

Deze halfopen en instapklare woning is gelegen in het centrum van De Pinte. Op wandelafstand vindt men een bakker, beenhouwer, supermarkten, restaurants, scholen, recreatiemogelijkheden en diverse handelszaken. Naast de nabijheid van bushalte en treinstation is er ook een heel vlotte verbinding met de E40, E17, N60 en R4. De woning bevat een grote inkomhal, woonkamer met aansluitend de keuken, berging, grote wasplaats en apart toilet. Achteraan de woning vinden een we een ruime koer en een grote garage. Op de 1e verdieping treffen we 3 slaapkamers en de badkamer aan.
Op de 2e verdieping bevindt zich een heel mooie en lichtrijke zolderruimte die deels is afgewerkt. Deze kan ruimte bieden aan 2 extra slaapkamers. Op de 3e verdieping bevindt zich nog een kleine, afgewerkte ruimte.

Extra troeven: een volledig vernieuwd en geïsoleerd dak, recent vernieuwde ramen en voordeur, zonnepanelen met certificaten en energievoordeel!!! De te verkrijgen energiepremies, verspreid over de komende 15 jaar, bedragen ruim €17.000. EPC-waarde: 294kWh/m²: energiezuinige woning! Klein beschrijf mogelijk!

Mits enkele kleine opfriswerken een echte parel in het centrum van De Pinte!
Kom snel een bezoek brengen! Voor mee info contacteer Thomas 0498/577.011


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in