Brakel

Schudewee 16

€ 749 000

Woning

bar 8 470 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Recent landhuis met panoramisch zicht op groen!

Op dit domein van bijna 1 hectare staat een landhuis dat als “recente nieuwbouw” zou kunnen omschreven worden. Bij de renovatie in 2015 werd alles, behalve de buitenmuren, vernieuwd. Het resultaat is een luxueus landhuis afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dit resulteert ook in een extreem laag energieverbruik (70kwh/m2/jaar) . O.a. de warmtepomp, dubbele hoogrendementsbeglazing, vloerverwarming, zonnepanelen, dragen bij tot dit resultaat.
Vanuit de (hypergeïnstalleerde) open keuken met kookeiland hebben we een uniek zicht over de Vlaamse Ardennen. De polyvalente ruimte op het gelijkvloers met afzonderlijke ingang, en de vele slaapkamers (met badkamers) maakt van dit pand echt wel een buitenkans.
De aangelegde en gedraineerde buitenpiste (20m op 30m) in combinatie met de paardenstallen maakt van dit landgoed de perfecte uitvalbasis voor paardenliefhebbers. Momenteel zijn er in de ruime loods 7 afgewerkte boxen voorzien met de nodige stockage ruimte, maar ook hier zijn uitbreidingsmogelijkheden. De vrije hoogte in de loods maakt deze ook toegankelijk voor landbouwvoertuigen.
Er is een mogelijk om bijkomend aanpalende weide (40 are) en 2,5 ha weide aan te kopen, deze beiden zijn vrij van gebruik.
Het landhuis bevindt zich op 90 meter van de openbare weg en is toegankelijk via een privé oprit of een doodlopend weg. Voor wie op zoek is naar rust, kwaliteit, luxe in combinatie met een panoramisch zicht over de Vlaamse Ardennen een uitgelezen kans. (voor o.a vrij beroep, kangeroewoning, vakantiewoning, B&B, …)

De vermelde prijs is een instelprijs.
Wenst u verdere informatie of een bezoek? Contacteer Pieter op 0475/36 12 52

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in