Brakel

Woning

bar 4 586 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Gerenoveerde hoeve met 5 slaapkamers op 45are 86ca

In het hartje van van De Vlaamse Ardennen, in het landelijke Parike, vinden we deze gerenoveerde hoeve. Dit pareltje is gelegen op een domein van 4586m2 en baadt in een oase van rust en natuur. Het handelscentrum van Brakel (7min) en Geraardsbergen (5min) liggen in de onmiddellijke omgeving.
De hoeve bestaat uit een woonhuis met een bewoonbare oppervlakte van 230m2, een grote aanpalende schuur van 100m2 en aparte stallingen met tal van mogelijkheden.
Op het gelijkvloers kom je via de inkomhal met apart toilet in de gezellige lichtrijke living met ingebouwd haardvuur. Aansluitend vinden we de ruime ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen. Daarnaast ligt de berging die praktisch is ingericht en toegang verleent tot de schuur waar de wasplaats werd voorzien. Op het gelijkvloers hebben we reeds 1 ruime slaapkamer met vaste kasten en een badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel. Op de verdieping zijn er nog 4 slaapkamers en een tweede ingerichte badkamer met douche, toilet, dubbel lavabomeubel en een extra aansluiting voor een wasmachine.
Dit zeer goed onderhouden domein biedt heel wat bewegingsruimte en een waaier aan mogelijkheden. Doe uw bod vanaf deze prijs. Bel Karin voor meer info en een bezoek: 0468/12 68 62
TROEVEN: volledig gerenoveerd, veel lichtinval, ruime bewoonbare oppervlaktes, authentieke elementen, kwalitatieve materialen, grote tuin in een oase van rust, vlotte bereikbaarheid, EPC 206 kWh/(m2 jaar), elek. conform, kwalitatieve CV, dubbele beglazing, geïsoleerd dak, grondwater- en regenwaterput, …Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in