Brakel

Warande 75

€ 240 900

Woning

bar 250 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Ruime moderne woning met tuin en twee badkamers.

UNIEK AANBOD!! Contacteer snel Karin voor een afspraak: 054/67 03 80
In Brakel in de Warande ter hoogte van nr. 75 wordt deze moderne woning gebouwd. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 165m2 verdeeld over drie bouwlagen. De wit bepleisterde gevel zorgt voor de moderne look.
Het gelijkvloers is praktisch ingedeeld met inkomhal, apart toilet, ruime living met open keuken en praktische wasplaats/berging.
Op de eerste verdieping is er een ruime gang die toegang verschaft tot twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet.
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping waar zich een derde slaapkamer, een ruim bureel/extra slaapkamer, een aparte dressing en een tweede badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet bevindt.
TROEVEN: rustige ligging, snelle verbinding naar de grote invalswegen en het centrum, mooie tuin, grote bewoonbare oppervlaktes, twee badkamers, drie slaapkamers, bureel of extra slaapkamer én aparte dressing.
SLEUTEL-OP-DE-DEUR: € 174 900 (exclusief keuken)
GRONDWAARDE: €66.0000
Prijzen exclusief BTW en ereloon architect op woningwaarde en exclusief verkooprechten en ereloon notaris op grondwaarde.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in