Bottelare

Woning

bar 1 051 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Te renoveren woning op 1051 m2 in het centrum van Bottelare!

Bent u op zoek naar een woning dat u naar eigen smaak kan renoveren aan 6% btw? Dan is dit de ideale woning voor u! Deze woning heeft voldoende ruimte en potentieel maar renovatie is noodzakelijk.
Indeling: 2 leefruimtes, keukentje, 4 volwaardige slaapkamers, droge kelder, vaste trap naar de nog in te richten zolder en toilet. Grote zuid-west gerichte tuin met stallingen.
Extra troef: klein beschrijf mogelijk, KI: 294€ ! Reeds gedane werken in 2010: nieuw pannendak en nieuwe PVC ramen met dubbel glas.
De woning staat op de inventaris bouwkundig erfgoed d.d. 14/09/2009, dwz: dat de woning niet mag afgebroken worden, de voorgevel mag niet gewijzigd worden en de woning mag ook niet omgevormd worden tot een meergezinswoning. De eventuele ingrijpende verbouwingswerken moeten zich aan de achterzijde van de woning situeren. Voor het verbouwen van de eengezinswoning zijn de algemene richtlijnen:
- Bouwdiepte gelijkvloers: max. 20m.
- Bouwdiepte verdieping: max. 10m.
- De bouwvrije zijdelingse strook dient behouden te blijven op de huidige breedte, óók over de volledige lengte van een eventuele nieuwe achterbouw.
- Een evt. uitbreiding van de bebouwing op gelijkvloers en/of op verdieping die reikt tot tegen de grens met het rechts aanpalende perceel kan slechts toegestaan worden met het schriftelijk akkoord van de eigenaar van dit perceel.

Wenst u meer informatie of een bezoek? Contacteer Marianne: 0478/38.12.88 of 09/274.15.61


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in