Beveren-Waas

Donkerstraat 1 A

€ 235 000

Woning

bar 79 m²
bar 5
bar Neen
bar Neen

Charmante, degelijke woning nabij centrum

Deze woonst is qua structuur heel degelijk. Recent werden er nieuwe PVC-ramen met dubbele beglazing en een nieuw dak geplaatst. Mits een beetje opfrissing is hier een prachtige woning van te maken

De woning beschikt over 4 slaapkamers waardoor ze uitermate geschikt is voor een groot gezin. Ze is gelegen in een rustige straat, waar er geen parkeerproblemen zijn en toch vlakbij het centrum van Beveren (8 minuten te voet, 3 minuten per fiets/auto). Scholen en winkels bevinden zich in de directe nabijheid. In het centrum beschikt u tevens over verschillende mogelijkheden m.b.t. openbaar vervoer.

De woning is als volgt ingedeeld: via de inkomhal hebt u toegang tot de woonkamer met open keuken en zicht op het terras. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met ligbad, lavabokast, toilet en ruimte voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een toilet. Via een vaste trap kan u naar boven, waar er nog een ruimte is die momenteel nog dienst doet als zolder. Met een Velux-raam in het dak maakt u er in een mum van tijd een vijfde slaapkamer van.
De woonst beschikt over een terras/binnenplaats, waar het aangenaam vertoeven is. Mits een likje verf wordt dit uw ideale plekje om te genieten van de buitenlucht en de voorjaarszon. Aanpalend is er nog een ruimte die dienst kan doen als opslagplaats.

Deze woonst is dankzij haar zeer lage prijs een échte buitenkans.

Voor inlichtingen of een bezoek, contacteer Michèle 0478/41 32 47


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in