Beveren-Waas

Woning

bar 89 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

Licht op te frissen bel-étage in Beveren-Waas

Charmante op te frissen bel-étagewoning met veel lichtinval en een gezellig zonneterras (24 m²). Deze woning is tevens geschikt voor een zelfstandige ondernemer die op zoek is naar bergruimte en een grote garage.
Indeling: Via de inkomhal heb je toegang tot een bureau , een ruime garage voor 2 auto’s en een grote opbergruimte (25 m²). Op de benedenverdieping bevindt zich tevens een grote berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping is de ruime living in L-vorm en daarachter bevindt zich de keuken met een “verandagevoel” waar het heerlijk vertoeven is aan de keukentafel. Daarachter vind je een ruim, zuidgeoriënteerd dakterras van 24 m². Op het eerste verdiep is er ook een apart toilet en een badkamer met douchecabine en lavabokast.

Op de 2de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers.

Gelegen in een rustige buurt maar toch vlakbij invalswegen naar E17, E34 en vlakbij de N70 (Antwerpen-Gent). Deze woning kan tevens gebruikt worden voor iemand met een zelfstandige activiteit, gezien ze mogelijkheden biedt qua bergruimte of een eigen bureau aansluitend bij de inkomhal. In de buurt vind je ook gemakkelijk parkeerplaats.

Wil je graag eens een kijkje nemen in deze woning of voor meer inlichtingen, bel Michèle 0478 41 32 47.

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in