Bevere

Kortrijkstraat 33

€ 230 000

Woning

bar 380 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

AANRADER! Energiezuinige nieuwbouw HOB met garage en tuin in kleinschalig nieuwbouwproject!

Deze woning maakt deel uit van een project van 4 moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen. De woningen zijn gelegen op een boogscheut van centrum Oudenaarde, met scholen, winkels, openbaar vervoer, … op wandelafstand!
De vermelde prijs omvat een regen- en winddichte cascowoning. De woning kan ook volledig naar eigen smaak afgewerkt worden in samenspraak met de bouwheer!
INDELING: Inkomhal, apart toilet, ruime eet- en leefruimte, open geïntegreerde keuken met eiland en de garage met automatische poort. Op de eerste verdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers (10.5 - 13.5m²), badkamer met dubbele lavabo en ligbad of douche, berging en apart toilet.
Perceelgrootte +- 3a80ca met aangelegd terras van 21m²!
PRIJS VOLLEDIGE AFGEWERKTE WONING: € 285.000 (excl. BTW, registratierechten, notariskosten, …)
TROEVEN: Zeer vlot bereikbaar, recreatiedomein Den Donk en centrum Oudenaarde op wandelafstand, energiezuinig, plaatsing van zonnepanelen inbegrepen in de prijs, afwerking naar eigen smaak, dicht bij scholen, openbaar vervoer, verbindingswegen en de N60, …
Voor meer info, contacteer Thomas, 0498/57.70.11Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in