Berchem

Woning

bar 300 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Instapklaar twee slaapkamer appartement op topligging!

Dit prachtig lichtrijk appartement (125m2) is gelegen in de begeerde Pulhofwijk te Berchem en maakt deel uit van een kleinschalige residentie bestaande uit 4 appartementen.

Het appartement op de tweede verdieping bestaat uit een ruime inkomhal met ingemaakte kasten, apart toilet en een berging voor was- en droogmachine.

De grote open leefruimte met parketvloer en aanpalende bureelruimte hebben een open zicht op de residentiële straat. De totaal vernieuwde keuken met natuursteen werkblad is compleet ingericht en heeft ook toegang tot het terrasje (4,5m2). Verdere zijn er twee ruime slaapkamers (18 en 11m2) en een badkamer met ligbad en douche!

Troeven: TOP ligging – centrale verwarming op aardgas – conforme elektrische keuring – dubbel glas – privatieve kelderberging (10m2) alsook gemeenschappelijke kelderberging – lage maandelijkse kosten (geen lift) – totaal gerenoveerd in 2008 - gunstig EPC (250Kwh/m3) - …

Heeft u na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of komt u het appartement graag eens ter plaatse bekijken? Contacteer Nico op 0474/29.40.13


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in