Bassevelde

Woning

bar 355 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Ruime nieuwbouwwoning (casco afgewerkt) in een kindvriendelijke mooie verkaveling

In het landelijke Bassevelde, vlakbij de dorpskern, treft u deze trendy halfopen bebouwing met drie slaapkamers. U treft twee ruime volwaardige verdiepingen waarbij de bewoonbare oppervlakte optimaal is benut. Op de zolderverdieping heeft u de mogelijkheid om een vierde slaapkamer in te richten. De praktische indeling biedt aan de toekomstige bewoners heel veel woon- en leefcomfort. Uw kinderen kunnen zorgeloos buiten ravotten.
Op korte afstand treft u de meest courante dagelijkse noden en voorzieningen (openbaar vervoer, school, kinderopvang, warenhuizen,…). De nabij gelegen expressweg E34 Antwerpen - Knokke en de R4 zorgen voor prima woon-werkverkeer. De vermelde prijs is incl. architectkosten, excl. de registratierechten op het grondaandeel, BTW op de constructie en notariskosten.
Een droomproject voor alle handige harry’s die door zelf de handen uit de mouwen te steken en mits enige creativiteit, flink kunnen besparen op de totale kostprijs. Prijs/kwaliteit kent deze woning binnen het nieuwbouw aanbod zijn gelijke niet! Bel Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in