Antwerpen

Woning

bar 99 m²
bar 2
bar Neen
bar Ja

Op te frissen rijwoning met tuintje.

Bel Nico op 0474/29.40.13 voor bijkomende inlichtingen of een bezoek ter plaatse.

Deze woning is gelegen in de directe omgeving van het Kiel-park met sportclubs, vlakbij scholen, winkels, supermarkten, bibliotheek en het cultuurcentrum. Zeer makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als makkelijke ontsluiting naar de stad en de autostrades.

Via de aangename inkomhal met authentieke natuurhouten trap komt u in de ruime leefruimte (25m2). De leefruimte met gemetste schouw (nuttige plek voor TV, DVD, …) heeft een laminaatvloer en krijgt zijn licht achteraan vanuit de zonnige veranda (8m2) en vooraan door het mooie boograam. (enige raam in de woning met enkel glas maar MET rolluik).

De keuken is uitgerust met voldoende kasten en plaats voor alle toestellen. Het grote schuifraam heeft direct toegang en zicht op het zonnige zuidgerichte tuintje. Aansluitend op de keuken bevindt zich de badkamer met douche en toilet, deze kan eventueel nog uitgebreid worden.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers met plankenhouten vloeren. ( 18m2 en 12m2).

Troeven: dubbel glas – conforme elektrische installatie – CV op aardgas (nieuwe ketel 2012) – KI 567€ - uitbreiding mogelijk – droge kelder en kruipkelder - …

Heeft u na het bekijken van de virtuele rondleiding nog bijkomende vragen of komt u de woning graag eens ter plekke bekijken? Bel Nico op 0474/29.40.13


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in