Aalst

Woning

bar 190 m²
bar 2
bar Neen
bar Ja

Verzorgde gezinswoning met 2 slaapkamers en zuidgerichte tuin

Bel snel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.
Deze woning vinden we in de Beukendreef nr.39 in Aalst, op een boogscheut van het centrum van Aalst en alle grote verbindingswegen. De woning werd voorzien van een nieuwe keuken en een moderne badkamer. De bodem van de eerste verdieping is geïsoleerd, er is overal dubbele beglazing en een nieuwe hoogrendementsketel op gas. De moderne inbouwhaard op gas is een eyecatcher en verwarmt de volledige leefruimte en keuken. Het EPC bedraagt 288kWh/m2.
De gezellige living van 40m2 loopt over in de volledig ingerichte moderne keuken met eiland. Aansluitend vinden we de badkamer met ligbad, douche en lavabo én het apart toilet. Daarachter bevindt zich de geriefelijke berging en veranda met zicht op de zuidgerichte tuin met terras, loungehoek en tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers (16m2 en 14m2).
TROEVEN: KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK, het centrum van Aalst, het openbaar vervoer en de E40 liggen op een boogscheut, volledig geïnstalleerde keuken, bodem eerste verdieping super geïsoleerd, verwarming op aardgas, dubbele beglazing, zuidgerichte tuin, …
DIT IS DE IDEALE STARTERSWONING!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in