Aalst

Woning

bar 950 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Gezellige woning met atelier en overdekt zwembad

Bel snel naar Inge of Karin voor meer info en/of een bezoek: 054/67.03.80
Deze gesloten bebouwing met cottage-allure, met atelier van 120m2 én met overdekt zwembad vinden we in de Groenstraat nr.168 in Aalst, in de omgeving van alle grote verbindingswegen naar Aalst, Gent en Brussel.
Via de ruime toegang komen we in het atelier en de ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 200m2. De woning heeft een mooie living met open cottage-keuken, ruime leefveranda, pergola en overdekt zwembad.
Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers en een moderne badkamer met douche, dubbel lavabomeubel, bubbelbad en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte, nu ingericht als snookerzaal. Hier kunnen nog twee extra slaapkamers worden gemaakt.
De garage met automatische sectionale poort biedt plaats voor twee wagens. Vanuit de leefveranda en pergola kom je in het overdekt zwembad met aansluitend een afgesloten tuin en tuinhuis.
TROEVEN: op een boogscheut van het centrum van Aalst en het openbaar vervoer, vlotte verbinding naar de grote steden en de E40, stevige structuur, centrale verwarming op gas, dubbele beglazing met rolluiken en zonnewering, ruime bewoonbare oppervlaktes, afwerking in kwalitatieve materialen, aansluitingen TV en internet, overdekt zwembad, …
Ideaal voor een zelfstandig beroep!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in