Waasmunster

Villa

bar 964 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Authentieke directeurswoning met 5 slaapkamers en prachtige tuin!

Authentieke directeurswoning met 5 slaapkamers en prachtige tuin.
Dit herenhuis beschikt over een imposante en authentieke traphal met een bureau, een toilet met lavabo, een vestiaire en toegang tot de dubbele garage met elektrische en geïsoleerde poort. Via de ruime inkomhal kom je binnen in de grote leefruimte (50 m²) met een gezellig houtvuur en veel lichtinval via de grote raampartijen. Verder kom je, via de mudroom, in de geïnstalleerde keuken met Amerikaanse ijskast, een praktische bijkeuken en een aparte wasplaats met een extra toilet. Zowel via de living, keuken, wasplaats als garage hebt u rechtstreeks toegang tot de tuin.
De eerste verdieping telt 5 volwaardige slaapkamers/bureau, een grote badkamer (ligbad, 2 lavabo’s in een meubel, vele maatkasten en toilet) en een nieuwe douchekamer (2013: inloopdouche, lavabo en een apart toilet).
In de prachtig aangelegde tuin met 2 terrassen en een vijver kan u genieten van 100% privacy. De tuin is zuid-west georiënteerd en is volledig afgesloten. Verder beschikt de woning nog over 2 (hout)bergingen en een grote droge kelder (30 m²) opgesplitst in een wijnkelder, stookplaats (CV op aardgas HR Buderus- 2006) en opslagplaats.
Deze villa is instapklaar, heeft overal dubbel glas in PVC ramen en een geïsoleerde bergzolder.
Extra troef: dit uniek pand heeft heel veel potentieel en biedt vele mogelijkheden daar er bovenop de 2 garages nog 2 vediepingen mogen gebouwd worden tot 15 meter diep. Deze villa is daarom uiterst geschikt voor een vrij beroep, praktijk, atelier, samengestelde/grote gezinnen, kangeroe woning, …enz. Momenteel is er een groot 3de terras van 38 m² op de garages. Alle belangrijke invalswegen, winkels en scholen in de nabijheid.
Voor meer info of een bezoek, contacteer Marianne: 09/2741561


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in