Mariakerke

Villa

bar 1 921 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Instapklare karaktervolle villa met prachtige tuin, atelier in een doodlopende straat!

Dit pareltje ligt in de wijk Kolegem op 1921 m2. De villa ligt op wandelafstand van Wondelgem centrum en heeft een vlotte bereikbaarheid naar Gent (tram, bus, R4), scholen en winkels.
Via de inkomhal met toilet en lavabo, kom je binnen in een lichtrijke gezellige leefruimte (46m²), een aparte bureau, gevolgd door een open geïnstalleerde keuken met aansluitend een praktische wasplaats met maatkasten en douche. Verder loopt u door naar de garage en een droge kelder. Van uit de living en de keuken hebt u rechtstreeks doorgang naar de mooie zuidgerichte tuin met het grote terras.
Boven tellen we 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer (vernieuwd in 2013) en een grote afgesloten overloop die kan dienen als bureau/hobby ruimte.
In de prachtig aangelegde tuin staat een groot tuinhuis/atelier (24m2) met geïsoleerde zolder, drijfkracht, die vele mogelijkheden biedt. Verder in de tuin beschikt u over houtbergingen, serretje, moestuin, …
Troeven: overal dubbel glas, CV op aardgas, 12 zonnepanelen met certificaten (nog 12 jaar), geïsoleerde spouw en zolder, laag epc: 228 kWh, perfect onderhouden en dus instapklaar!
Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar ruimte, comfort, rust en privacy in een kindvriendelijke doodlopende straat!
Voor meer info of een bezoek contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in