Kaprijke

Moerstraat 9

€ 649 000

Villa

bar 2 470 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Sublieme landelijk gelegen villa met een modern strak interieur

Deze schitterende volumineuze villa met prachtige tuin en aanpalende groenzichten, kent zijn gelijke niet. De uiterst verzorgde villa staat op een ruim perceel (2.470m²) en straalt een en al klasse uit. De landelijke hoevestijl als exterieur contrasteert prachtig met het moderne galante interieur. Op het gelijkvloers treft u een strakke woon-en eetkamer met uitbouw en heel veel natuurlijke lichtinval. Deze leefruimte is architecturaal een pareltje met als eyecatcher een sfeervolle gashaard. De hyper-geïnstalleerde keuken met kwaliteitsvolle toestellen vervult al uw kookdromen. De gelijkvloerse slaapkamer en luxueuze badkamer is op latere leeftijd een absolute meerwaarde. Aan opbergruimtes geen tekort dankzij een berging, bijkeuken en in het bijzonder de ruime inpandige garage met als ‘specialleke’ de geklimatiseerde wijnbewaarplaats als mancave.
Een moderne open designtrap brengt u naar de eerste verdieping waar u wordt verrast door twee zeer ruime en mooi afgewerkte slaapkamers en een praktische badkamer. Mits beperkte aanpassingen zou u hier gerust een extra slaapkamer kunnen creëren.
De zongerichte tuin is van de hand van een tuinarchitect. Hier is het uiterst aangenaam vertoeven en geniet u van alle rust. De verzorgde vijver brengt de natuur tot bij u thuis en zal menig liefhebber bekoren. Een aperitiefje nuttigt u op het zonnige terras. Heeft u als hobbyist of semi-professional behoefte aan een bijgebouw, ook hier is aan gedacht.
Op korte afstand treft u de meest courante dagelijkse noden en voorzieningen (openbaar vervoer, school, kinderopvang, warenhuizen,…). De nabij gelegen expressweg E34 Antwerpen - Knokke en de R4 zorgen voor prima woon-werkverkeer.
Wordt u de nieuwe eigenaar van deze unieke eigendom? Niet twijfelen en bel Gunther voor een eerste kennismaking 0478/77.05.22.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in