Goeferdinge

Villa

bar 588 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Volledig gerenoveerde villa met drie garages op een terrein van 5are88Deze prachtige villa vinden we in de Marktweg nr.16 in Geraardsbergen, in een residentiële wijk en toch in de onmiddellijke omgeving van alle grote verbindingswegen. Het centrum van Geraardsbergen, het station, het openbaar vervoer en de scholen liggen op wandelafstand. De woning werd in 2017 volledig gerenoveerd.
Via de ruime inkomhal met apart gastentoilet komen we in de cosy en lichtrijke leefruimte. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde moderne keuken. Via een groot raam kom je op het aangelegde houten terras. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één werd ingericht als bureau, en een moderne badkamer met douche, lavabomeubel en ligbad.
De woning is volledig onderkelderd met langs de achterkant een ruime ondergrondse garage. Daarnaast werden er op het einde van de oprit nog twee extra garages opgetrokken.
TROEVEN: volledig gerenoveerd, gelegen in residentiële wijk, vlot bereikbaar, openbaar vervoer, station en scholen in onmiddellijke omgeving, hypermoderne keuken, veel bergruimte, drie garages, afwerking in kwalitatieve materialen, mooi terras, gezellige tuin, …Doe uw bod vanaf deze prijs! Bel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in