Destelbergen

Villa

bar 866 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Gezinswoning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze woning is gelegen op een zuid-gericht perceel van 866 m².
Deze goed onderhouden woning ligt op het einde van een doodlopende straat met slechts 3 woningen = kindvriendelijk, op wandelafstand van het Damvallei-meer en toch in de onmiddellijke nabijheid van de invalswegen R4/E17/E40.
Indeling: via de inkomhal komt u binnen in een lichtrijke leefruimte met in het midden een openhaard, gevolgd door de ingerichte keuken, een grote veranda/bureau/speelkamer, ruime wasplaats/berging en een apart hangtoilet met lavabo. De grote badkamer heeft een ligbad, hoekdouche, meubel met 2 lavabo’s en een 2de hangtoilet. Verder zijn er 2 grote en 1 kleine slaapkamer.
Troeven: Elektriciteit is conform AREI tem 2044! Het pannendak werd vernieuwd in 2000 met een onderdak en geïsoleerd (10 cm), in 2014 werd een nieuw EPDM plat dak geplaatst met 12 cm isolatie en ventilatie. Alle ramen hebben dubbel glas en vaste vliegenramen. Grotendeels witte PVC ramen met hoogrendementsglas (2003). In de zuid georiënteerde tuin beschikt u over een grote garage en is er plaats genoeg voor een trampoline, klimrek, vijver, …
Meer info of en bezoek, bel Marianne 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in