Dendermonde

Villa

bar 1 164 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Unieke villa met polyvalente ruimte (appartement) en zwembad.

Unieke villa met polyvalente ruimte (appartement) en zwembad.
Deze karaktervolle villa is gelegen in een rustige residentiële wijk en op wandelafstand van het centrum van Dendermonde. De villa omvat op het gelijkvloer een inkomhal, toilet met aparte lavabo, vestiaire kast, de mogelijkheid voor het plaatsen van een lift en een garage met een 2de toilet. De prachtige lichtrijke living(48m²-parket) met openhaard en de keuken met aparte eetplaats (en houtcassette) geven rechtstreekse doorgang naar de veranda, het terras en het zwembad.
Op de 1ste verdieping tellen we 4 slaapkamers, 2 badkamers, een berging (ruimte voorzien voor lift) en een apart toilet.
De 2de verdieping kan dienst doen als een appartement (kangoeroe wonen) of als polyvalente ruimte/bureau en beschikt over een leefruimte/bureau (35m²) een keuken met grote berging (archiefruimte), slaapkamer, badkamer en apart toilet.
De living en keuken geven uit op de aangelegde tuin met verwarmd zwembad en de vele terrassen. Daar kan u in alle stilte genieten van 100% privacy!
Extra troeven: deze woning heeft overal dubbelglas in PVC ramen, CV op aardgas en een geïsoleerd dak.
Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar ruimte, rust, luxe en privacy. De villa is centraal gelegen in de driehoek Gent, Antwerpen en Brussel en ligt op 2km van het ziekenhuis en op 1km van het centrum van Dendermonde. Scholen, winkels en openbaarvervoer in de nabijheid.

Voor bezoek of meer info contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in