Gent

Penthouse

bar 129 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

RECENT PENTHOUSE IN GROENE OMGEVING TE KOOP OP TOPLOCATIE!!

BEZOEKDAG 6 juni.
De penthouse is gelegen op Cotton Island. De oude industriële textielsite aan de rand van de Gentse binnenstad werd volledig omgetoverd tot modern woon- en leefeiland. Wie droomt er nu niet van wonen dichtbij alles en toch omgeven zijn door prachtige natuur? Het aangelegde park van meer dan 5000m² en de omarming door de Schelde en de Franse Vaart maken van deze site een oase van rust.
De penthouse werd gebouwd in 2010, biedt alle comfort en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. De grote open ruimtes zorgen voor een waar loftgevoel. Bij het betreden van de penthouse komen we terecht in de zeer ruime living en eetruimte. Vanuit de eetruimte sta je zo in de keuken die voorzien is van alle moderne toestellen. De penthouse heeft 2 slaapkamers die elk beschikken over een badkamer (1 met douche en bad, 1 met douche). De grootste slaapkamer beschikt ook over een dressing. Daarnaast is er ook nog een berging en apart toilet aanwezig. Ook het grote zongerichte terras met uitzicht op water en groen zorgt ervoor dat u deze penthouse echt gezien moet hebben!
Andere pluspunten zijn de extra afzonderlijke berging, de fietsenberging en de ondergrondse parkeerplaats. De ondergrondse parkeerplaats is apart verplicht aan te kopen voor €25.000.
Klik hieronder op ‘virtuele tour’ en wandel in 3D door de penthouse:

De weergegeven prijs is een indicatieprijs of startprijs.
Contacteer Bart bij interesse tot bezoek op 0477615907.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in