Middelburg

Opslagruimte

bar 725 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Polyvalente verzorgde handelseigendom met luxueuze halfopen bebouwing + gesloten bebouwing!

In het hartje van het charmante Middelburg, omringd door een prachtige natuurkader, treft u deze multifunctionele handelseigendom in perfecte staat. De eigendom en bijgebouwen zijn de laatste jaren uitgebaat als een dierenspeciaalzaak en handel in granen en meststoffen. De polyvalente handelsruimte kan volgens de stedenbouwkundige voorschriften gebruikt worden als showroom, burelen, opslagruimte, werkplaats, atelier. U beschikt hierbij over 300m² op het gelijkvloers + (ongeveer) 150m² op de eerste verdieping. De ruime verharde binnenkoer is toegankelijk voor zwaar vervoer.
Een totaal gerenoveerde halfopen bebouwing omvat het woongedeelte. Bij het betreden waant u zich in een nieuwbouw met een zeer luxueuze afwerking. Het gelijkvloers kan nog naar wens worden ingedeeld. Momenteel is er een inkom met afzonderlijk toilet, burelen en een bergruimte. Op de eerste verdieping wordt u verrast door een ruime living en eetplaats met veel lichtinval en een gezellige moderne gashaard. Aanpalend is er een luxueuze open keuken voorzien van alle toestellen en een afzonderlijke ruime berging. De 2de verdieping omvat 2 slaapkamers (mog. 3), een luxueuze badkamer met bubbelbad en een afzonderlijke berging. De aanwezige isolatie resulteert in een mooie energiescore! Buiten kan u gezellig barbecueën onder een ruim overdekt terras of in de volle zon aan het eikenhouten bijgebouw. De eigendom is volledig omheind en een hardhouten poort zorgt voor de nodige veiligheid en privacy. Voor uw ontspanning fietst u doorgeen weidse polders richting Knokke, Brugge of brengt u een bezoekje aan onze Nederlandse vrienden in het gezellige Sluis.
Deze unieke instapklare eigendom is ideaal voor een zelfstandige die woonst en werk wenst te combineren. Bel Gunther 0478/77.05.22
Ter info: uitbreiding mogelijk! Aanpalende woning staat ook te koop! Eventuele opsplitsing van achterliggende handels/magazijnruimtes zijn mogelijk!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in