Laarne

Opslagruimte

bar 1 737 m²
bar Neen
bar Ja
bar Neen

Ruime woning met polyvalente handelsruimte en 3 garages

Deze woning beschikt over een groot privaat gedeelte met aansluitend een polyvalente handelsruimte. Er is een directe verbinding met belangrijke invalswegen (R4, E17,…). Het handelsgedeelte is opgedeeld in een inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de multifunctionele bureelruimte. De handelsruimte/magazijn met verdiep kan voor nagenoeg alle sectoren worden aangewend. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Het private gedeelte start met een aparte inkomhal.
Deze heeft een gastentoilet en biedt toegang tot de comfortabele woongelegenheden en de bovenverdieping. De living met aansluitend de eetplaats voelt aan als één geheel en creeert een aangenaam ruimtegevoel. Via de eetplaats komen we in de ruime, uitgeruste keuken. Ze biedt toegang tot de wasplaats. Verder vinden we een ruime badkamer en een extra kamer. De volledige woning geniet van prachtige vergezichten in de natuur, die eerder uitzondering zijn dan regel. Alles is afgewerkt met duurzame materialen.

Het ruime terras geeft uitzicht op de grote tuin en de natuur. Er zijn eveneens 3 ruime garages met sectionaalpoort. Het geheel is voorzien van elektriciteit en wateraansluiting.

Op de verdieping zijn er 3 riante slaapkamers, een badkamer en 2 grote bergruimtes.

Voor een bezoek, neem contact op met Floris: tel 0476 330 322 of Mail: floris@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in