Oudenaarde

Loft

bar 176 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

Puik afgewerkte loft in centrum Oudenaarde!

Deze luxueuze loft bevindt zich in een kleinschalige loft-residentie en is rustig gelegen op een boogscheut van het centrum.
De bewoonbare oppervlakte (176m²) is praktisch en functioneel ingedeeld : inkomhal, apart toilet (2x), een grote leefruimte met massieve parketvloer, een luxe-keuken met ontbijthoek, 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en inloopdouche, handige aparte berging/wasplaats.
Vanop het zonneterras (opp. 44m²) op het binnenplein van “De Stokerij” snuif je de sfeer van de voormalige brouwerij-site dewelke een grondige metamorfose onderging, doch met respect voor authentieke elementen.
Via een automatische toegangspoort kan je probleemloos en gegarandeerd parkeren op de bijhorende ondergrondse parkeerplaats. Bij deze loft hoort eveneens nog een aparte kelderberging en er is een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Naar afwerking toe werden enkel kwalitatieve materialen gebruikt en bovendien is deze loft héél energiezuinig : EPC-score slechts 150 kWh/m² !
Ideaal voor wie zorgeloos en rustig wil wonen, geen groene vingers heeft, maar toch wil kunnen genieten van bbq-avondjes met vrienden…
Een speciale korting is bespreekbaar voor wie zijn huis verkoopt en wil inruilen voor deze loft !
Voor meer inlichtingen en/of een bezoek, contacteer Vincent : 0475/694202


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in