Aalter

Loft

bar 205 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Unieke loft met een super terras en garage!

Kom wonen in een architecturaal pareltje!
Unieke lofts in een prachtig gebouw met ‘een ziel’, op 200m van de markt! Dit project overstijgt op alle vlakken het normale. Een oud industrieel gebouw werd omgetoverd tot een modern geheel, met industriële look.
Het model-appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals vloerverwarming, een keukeneiland (4,5m) in corian, AEG-toplijn-toestellen, douchewand in mortex, lavabo in corian, parket in de zithoek en slaapkamers, gepolierde beton in de keuken en badkamer. De verlichting in de ganse loft is van Delta Light en Wever en Ducré, vermaarde Belgische fabrikanten van designverlichting. Waar mogelijk zijn er ledstrips aangebracht. Alle ramen zijn vervaardigd uit hoogwaardige alu- profielen. De zithoek, te bereiken met een geboende stalen trap, heeft een mooie gashaard. Het terras is volledig bekleed in IPE-planken. Deze luxe loft wordt volledig instapklaar en geschilderd afgeleverd!
Loft 0: casco-loft 120m² met tuin van 50m².
Loft 2: duplex met dakuitbouw in glas 155m² en een geweldig dakterras van 50m².
Loft 3: casco-duplex met dakuitbouw in glas 144m² en een geweldig dakterras 40m².
De casco-lofts kunnen ook verder afgewerkt worden, in samenspraak met koper en ontwikkelaar! Garageboxen 25.000€. Kom kijken op onze bezoekdag! Bel Fleur 0495/18 21 61



Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:



U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in