Geraardsbergen

Kasteel

bar 30 425 m²
bar 7
bar Ja
bar Ja

Volledig gerenoveerd kasteel met aansluitend landhuis en bijgebouwen

Het kasteel van Goeferdinge vinden we in de Zarlardingestraat nr.112 en ligt op een terrein van ruim 3 hectare. Het kasteel, het bijhorend landhuis en de bijgebouwen werden in 2000 volledig gerenoveerd, van dak tot kelder met dubbele beglazing en elektrische rolluiken, hypermoderne keuken en luxe-badkamers. Bij de renovatie werd ervoor geopteerd om het authentieke karakter te behouden. EPC: 476kWh/m².
Het kasteel heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1870 en vanaf de jaren 1950 bekend was als het speelplein St. Bartel en bijhorend vakantiehuis.
In het kasteel is er een zeer ruime inkomhal, twee salons, twee eetplaatsen, een bureel, een hobbyruimte, een moderne volledig ingerichte keuken, een bijkeuken, een ruime berging, 7 slaapkamers en 4 luxueus ingerichte badkamers.
Het landhuis dat aansluit bij het kasteel werd ook volledig vernieuwd en kan als extra woning met verdieping worden aangewend. Daarnaast zijn er nog twee grote ateliers van elk zo’n 300m². De grote carport die toegankelijk is via de tweede ingang in de Zarlardingestraat biedt ruimte voor zeker 5 wagens.
Bel naar Karin voor meer info en een bezoek: 054/67 03 80
Deels gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied & deels in effectief overstromingsgevoelig gebied.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in