Geraardsbergen

Guilleminlaan 151

€ 698 000

Kantoor

bar 400 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Polyvalent handelspand op toplocatie

Momenteel ingericht als restaurant met vergaderzaal en woonst, maar kan ook als kantoor, praktijkruimte, winkelruimte of kangoeroewoning worden ingericht.
Opportuniteiten:
Meeting- & eventlocatie met woonst/B&B, praktijkruimte (bijv. groepspraktijk artsen, advocaten, accountancy, notariaat, …), winkelruimte met woonst, kangoeroewoning.
Bel naar Pieter voor meer info en een afspraak: 0475/36 12 52
Op het gelijkvloers en de benedenverdieping bevinden zich twee grote lichtrijke polyvalente zalen met een panoramisch zicht over de Vlaamse Ardennen én met de idyllische sunset op zomerse avonden. De huidige ingerichte keukenruimtes kunnen extra burelen of stockruimtes worden.

Op de bovenste verdiepingen bevindt zich het woongedeelte bestaande uit een duplex-appartement. Dit appartement is 100% instapklaar en afgewerkt met stijlvolle en hoogwaardige materialen, inclusief airco. Het is momenteel toegankelijk via lift, maar een extra buitentrap is mogelijk. Op het eerste niveau is er de ruime leefruimte met open keuken, een grote slaapkamer, een bureel en luxe-badkamer. Op het tweede niveau is er de tweede slaapkamer en een extra badkamer.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in