Gent

Jodenstraat 2 C

€ 995 000

Kantoor

bar 415 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Unieke eigendom met 415m² woonopppervlakte in Gent-centrum!

BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Meer informatie vindt u op onze site www.cornelis-partners.be!

In de Historische binnenstad van Gent, aan het François Laurentplein vindt men dit riante appartement met een vloeroppervlakte van maar liefst 415m². De Jodenstraat zelf is een rustige zijstraat zonder doorgaand verkeer, waardoor het zeer aangenaam vertoeven is op het ruime terras van 25m². Via de lichtrijke patio bereikt men de grote leefruimte van 78m² met hyper geïnstalleerde open keuken. Verder bestaat het appartement uit een aparte saunakamer, biljartzaal met apart toilet en drie ruime slaapkamers met eigen badkamer voorzien van ligbad en toilet. Dit appartement is met kwalitatieve materialen afgewerkt.

Het ruim, moderne appartement biedt naast huisvesting nog tal van andere mogelijkheden aan: dit appartement leent zich ook uitstekend als kantoorruimte voor vrije beroepers (advocatenkantoor/architectenbureau/medische beroepen/…) de combinatie van wonen en werken is hier perfect te realiseren.

Verder is er ook een mogelijkheid tot de aankoop van twee aparte, ondergronds staanplaatsen. EPC nog in opmaak, het appartement is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Laat u verrassen door deze unieke parel op de vastgoedmarkt!

Voor meer informatie of een bezichtiging, contacteer Bruno 0495/12.20.64


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in