Gent

Muinklaan 8

€ 798 000

Kantoor

bar 164 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Authentiek herenhuis aan het Muinkpark met garage.

Vooraan hebt u een privé autostaanplaats en toegang tot de garage. U ziet onmiddellijk de imposante gevel uit 1913 met de prachtige voordeur. Via de authentieke traphal met de originele mozaïek tegeltjes komt u binnen in een gezellige living, eetplaats en zithoek met de eiken visgraatparket (65m2), gevolgd door een geïnstalleerde keuken met granieten werkblad en vloer, berging, toilet en terras. Op de 1ste verdieping is er een bureau/slaapkamer met originele glasramen, badkamer, toilet en terras (13m2). Op de 2de verdieping is er de masterbedroom, luxe badkamer met jacuzzi en een groot zonne terras (28m2) Op de 3de verdieping tellen we nog 2 slaapkamers (één kamer met balkon) met de 3de badkamer.
Via en vaste trap bereik je de grote zolder (56m2) die nog kan ingericht worden tot 2 extra kamers. De woning is volledig onderkelderd en is verdeeld in een grote garage, een wijnkelder, stookplaats, wasplaats en berging.
Extra troef: DE LIGGING ! Aan het Muinkpark, op wandelafstand van het Zuidpark, Citadelpark, Gent centrum en het openbaar vervoer. Maar er rijden geen bussen of trams in de Muinklaan zelf. Gent St. Pieters op 2 km. Eigenaars mogen gratis parkeren t.e.m. de Volderstraat in Gent centrum met hun bewonerskaart. Wie dit pareltje wil bezoeken, contacteer naar Marianne: 09/2741561


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in