Geraardsbergen

Guilleminlaan 151

€ 698 000

Horeca

bar 400 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Stijlvol volledig ingericht restaurant met zaal en terrassen

Bel naar Pieter voor meer info en een afspraak: 0475/36 12 52
Op het gelijkvloers bevindt zich het stijlvol volledig ingericht restaurant met 90 zitplaatsen binnen en 60 op het terras met een panoramisch zicht over de Vlaamse Ardennen en met de idyllische sunset op zomerse avonden. De warme en koude keukens zijn professioneel ingericht met alle kwalitatieve toestellen.
Op de benedenverdieping bevindt zich de klassevolle vergaderzaal met aparte ingang en veel lichtinval en hetzelfde panoramische zicht. De capaciteit hier bedraagt 40 zitplaatsen binnen en 30 buiten op het terras. Hier is een aparte bar en ingerichte keuken.

Op de bovenste verdiepingen bevindt zich het woongedeelte bestaande uit een duplex-appartement. Dit appartement in 100% instapklaar en afgewerkt met stijlvolle en hoogwaardige materialen, inclusief airco’s. Momenteel toegankelijk via lift, eventueel met extra buitentrap. Op het eerste niveau is er de ruime leefruimte met open keuken, een grote slaapkamer, een bureel en een luxe-badkamer. Op het tweede niveau is er de tweede slaapkamer en een extra badkamer.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in