Maldegem

Hangar (Loods)

bar 398 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Polyvalente handelseigendom met 2 aanpalende woningen!


Deze multifunctionele eigendom biedt verschillende mogelijkheden. Alle gebouwen zijn in perfecte staat van onderhoud en voorzien van alle nodige, moderne comfort. De grondige renovaties werden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsmaterialen!
Een grote binnenkoer verbindt alle entiteiten samen en biedt diverse mogelijkheden van opslag, parkeerplaatsen, uitbreidingsmogelijkheden, …
Het magazijn achteraan het perceel is te bereiken via een grote inrijpoort en biedt 462m² opslagruimte (mogelijks bij aan te kopen, prijs te bespreken). Een aanpalende polyvalente ruimte is ideaal te gebruiken als showroom, burelen, opslagruimte, … 300m² op het gelijkvloers + (ongeveer) 150m² op de eerste verdieping.
De 2 aanpalende woningen kunnen gemakkelijk afzonderlijk worden verhuurd en/of worden doorverkocht.
Deze unieke eigendom is ideaal voor een zelfstandige die woonst en werk wenst te combineren: bouw, tuinaanleg, schrijnwerkerij, loodgieterij, garage,… (activiteit stedenbouwkundig aan te vragen). Totale grondoppervlakte 1642m².
Met plezier beantwoord ik al uw vragen en sta ik ter uwer beschikking voor een vrijblijvend bezoek. Bel Gunther 0478/77.05.22


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in