Zelzate

Leegstraat 5

€ 590 000

Gebouw

bar 340 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Verzorgde opbrengsteigendom bestaande uit vier ruime drie slaapkamer appartementen

Gelegen in een rustige zijstraat van de Grote Markt, treft u deze opbrengsteigendom bestaande uit vier ruime drie slaapkamer appartementen. Het gelijkvloers omvat de gemeenschappelijke delen met alle nutsvoorzieningen en voldoende stalling voor fietsen en het bergen van afval. Elk appartement omvat naast de inkomhal en drie slaapkamers, een ruime lichtrijke leefruimte, een ingerichte badkamer en geïnstalleerde keuken, alsook voldoende opberging mogelijkheden. De appartementen op de eerste verdieping hebben een ruim terras als extra troef. Dankzij een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 110 m² voelen jonge gezinnen zich hier prima thuis.
De diverse ruimtes worden verwarmd met een energiezuinige cv op aardgas. De uitstekende berekende energiescores houden de verwarmingskosten in bedwang en u heeft hier geen torenhoge onderhouds- of beheerskosten. De appartementen hebben de laatste jaren nooit leegstand gekend en worden thans bewoond door correcte huurders. De eigenaar zorgt nog voor conformiteit van de elektriciteit en een nieuw geïsoleerd dak, zodat u de wetgeving van 2020 niet hoeft te vrezen.
De eigendom is vlot bereikbaar zowel met de wagen als het openbaar vervoer. U treft alle dagelijkse noden (scholen, warenhuizen, openbaar vervoer, kinderopvang,…) in de onmiddellijke omgeving. De nabijgelegen Kennedylaan en E34 expressweg Antwerpen-Knokke zorgen voor prima woon werkverkeer.
EPC bus 101: 418kWh, bus 102: 194 kWh, bus 201: 239 kWh, bus 202: 249kWh
Kortom een zorgeloze duurzame investering die gezien zijn prijs-kwaliteitverhouding en rendement zijn gelijke niet kent, bel Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in