Gent

Gebouw

bar 600 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

2 appartementen + 8 autostaanplaatsen !


Deze stevig gebouwde opbrengsteigendom uit 1970 telt momenteel 2 appartementen van elk 75m² met elk hun eigen ruime berging en overdekte garage in het gebouw + eveneens 6 externe garageboxen inclusief!
Op het gelijkvloers vinden 2 bergruimtes van elk 5m² en de garage met vernieuwde poort van 30m² waar 2 wagens kunnen geplaatst worden, eveneens de doorgang naar de gemeenschappelijke tuin is hier aanwezig.
Op de eerste en 2de verdieping vinden we 2 gelijkaardige appartementen; deze bestaan uit een lichtrijke leefruimte van 21m² met daarnaast de keuken 7m² (reeds vernieuwd op het 1ste verdiep). Verder door de gang vinden we 2 slaapkamers van 10m² en 11m² met zicht op tuin.
Hierboven vinden we nog een hele ruime zolderruimte die eveneens kan dienen als bergruimte.
Het gebouw dateert van 1972; maar ondertussen is er reeds dubbele beglazing voorzien alsook verwarming op aardgas. Het gebouw zelf vertoont geen slijtage en is steeds goed onderhouden geweest door de huidige eigenaars. Bovenop het gebouw met de 2 appartementen vinden we ook nog 6 gesloten garageboxen die mee verkocht worden! Elk verhuurd aan 42.5€ op maandbasis. Geschat huurrendement 2x 650€ + 6x 42.5 € = 4.5% NETTO-rendement.
Indien u alvast op zoek bent naar een rendabele investering op een gunstige ligging contacteer dan Alex Casteels: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.beBereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in