Merksem

Bredabaan 432

€ 269 000

Gebouw

bar 67 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Super commercieel gelegen handelswoonst

Deze net gerenoveerde handelswoning is super commercieel gelegen in het midden van de drukke Bredabaan in Merksem. Vanop het kruispunt heb je een frontaal zicht op het pand wat qua visibiliteit kan tellen.

Het gelijkvloers bestaat uit een handelsruimte (40m2 ) met groot etalageraam, zonneluifel en airco. Achteraan is er een ruime bergruimte - stockageplaats (20m2) Er is uiteraard ook een apart toilet voor de klanten. Via de hal tussen de winkel en de stockageruimte kan u naar de woonverdieping via de oorspronkelijke Art Deco trap die behouden werd.

Op de eerste verdieping kom je werkelijk tot rust in de grote lichtrijke leefruimte met open zicht over de Van Stralenlei. Achteraan bevindt zich de aparte eetplaats met aansluitend de totaal vernieuwde keuken.

Op de tweede verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers en de vernieuwde badkamer met inloopdouche en toilet.

Troeven: gunstig EPC (162 kWh/m2), nieuwe conforme elektrische installatie, nieuwe verwarming, nieuwe keuken, nieuwe badkamer met inloopdouche, ruime kelder, airco, verhuurbaar aan 1.100€ per maand, ideaal beleggingspand met bruto rendement van 4,8%!

Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of kom je graag ter plaatse eens ontdekken? Bel Nico op 0474/29.40.13Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in