Merelbeke

Duplex

bar 132 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Duplex appartement met 3 slaapkamers, een zuidgericht terras en een autostaanplaats!

Duplex appartement met 3 slaapkamers, een zuidgericht terras en een autostaanplaats! Dit 4 jaar jonge en moderne appartement is gelegen op de 2ste en 3de verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 132m² en een zonnig terras.
De duplex beschikt over een gezellige en lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een open geïnstalleerde keuken (40 m²) met toegang tot het zuid gerichte terras. Verder lopen we door naar een slaapkamer/bureau (16 m²), praktische berging/wasplaats (5,60 m²) en toilet met lavabo. Boven kan u genieten van een mooie badkamer (douche, ligbad, 2 lavabo’s in meubel) met een apart toilet en 2 volwaardige slaapkamers.
De autostaanplaats, privé kelder, gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging zijn inbegrepen in de prijs.
Dit appartement voldoet aan alle laatste bouwvoorschriften: E-peil: E79, aluminium ramen met geluidsisolerende dubbel glas, individuele CV op aardgas, super geïsoleerd, waardoor u een laag energieverbruik hebt.
Deze topper is 100% instapklaar en is uiterst goed gelegen: dichtbij alle belangrijke invalswegen (R4, E17 en E40) treinstation Merelbeke op 200m, scholen en winkels op 500m, Gent centrum op 4 km.
Voor de snelle beslissers, contacteer Marianne 0478/38.12.88

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in