Buggenhout

Collegestraat 12 Bus B

€ 269 000

Duplex

bar 422 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Mooi, groot nieuwbouw-appartement (130 m²) met 3 slaapkamers, groot terras en staanplaats.

Mooi, groot nieuwbouw-appartement (130 m²) met 3 slaapkamers, groot terras en staanplaats, centraal gelegen in Buggenhout.
Indeling: via de private inkomhall komt u binnen in de lichtrijke leefruimte met nieuwe open keuken met keukeneiland (samen 45 m²) en uitzicht op het terras (12 m²). Verder treffen wij op de eerste verdieping een ruime berging/wasplaats (8,5 m²) en gastentoilet. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (15 – 13 – 13 m²), een prachtige badkamer (ingericht met inloopdouche, bad & dubbel lavabomeubel) en apart toilet. De zolder voorziet extra bergruimte. De staanplaats is reeds inbegrepen in de prijs. Geen syndickosten! Dit is het laatste appartement dat te koop is in residentie ‘ESTEE’ (gelijkvloerse appartement is verkocht). Dit toffe appartement wordt volledig afgewerkt afgeleverd. Vrij bij akte. Prijs excl. registratierechten 10% op de grondwaarde en excl. BTW 21% op de woningwaarde (grondwaarde = 85.000,00 euro)
Voor meer info of bezoek, contacteer Inge GSM 0477/57.47.68 of een rechtstreeks mailtje naar ingedb@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in