Dendermonde

Bevrijdingslaan 211

€ 495 000

Commercieel kantoor

bar 977 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Nieuwbouwwoning met praktijkruimte met zicht op water!

Moderne mooie ruime nieuwbouwwoning, type halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, dubbele garage en tuin, centraal gelegen te Appels (Dendermonde).
Indeling: op het gelijkvloers bevindt zich de inkom met apart toilet, berging, een multifunctionele ruimte van 80 m² (dat u zelf nog kan indelen en afwerken volgens eigen wensen, als extra woonruimte of kantoorruimte voor mensen met een vrij beroep), een grote garage (34 m²) en extra staanplaatsen voor de deur wat comfortabel parkeren is. Op de eerste verdieping treft men de eet -& zitruimte (65 m²) met 2 mooie terrassen en prachtig uitzicht op de Schelde, apart toilet en praktische berging. De 2de verdieping telt 2 slaapkamers, bureel (kan perfect als derde slaapkamer ingericht worden) en badkamer. Het woongedeelte is bijna zo goed als afgewerkt behalve de keuken, badkamermeubel, plafonds en verdere aankleding van de terrassen. Volledige afwerking is mogelijk in gezamenlijk overleg met de eigenaar. Goedgekeurde bouwaanvraag dateert van 2011. De nieuwbouwwoning ernaast huisnr 213 wordt eveneens te koop aangeboden (casco-afwerking, totale oppervlakte 1.190 m², vraagprijs 445.000,00 euro).

Voor meer info of bezoek, contacteer Inge 0477/574768 of 09/274.15.59Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in