Kluisbergen

straat

€ 315 000

Benedenwoning

bar 167 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Prachtige CASCO LOFT met zeer ruime tuin 500m², eigen kelder en 2 autostaanplaatsen

AANRADER!! Op wandelafstand van de dorpskern van Ruien, in de voormalige chicoreifabriek vinden we deze ruime en zeer lichtrijke loft terug. Deze is gelegen in een kleinschalige, nieuwe aanbouw met slechts 4 woonentiteiten. De totale oppervlakte bedraagt 167m², exclusief terras of tuin! Er is eveneens een ruime kelder inbegrepen. Tevens is de loft VOLLEDIG ROLSTOELTOEGANKELIJK!
Doordat de loft CASCO verkocht wordt, heeft de koper de volledige vrijheid om naar eigen smaak af te werken! Aanpassingen in de voorgestelde indeling zijn steeds mogelijk. (bv. naargelang gewenst aantal slaapkamers). Nutsvoorzieningen worden door de verkoper geplaatst volgens de indeling die de koper bepaald!
Deze loft is voorzien van zijn eigen kelder en een binnen- én buitenstaanplaats. Deze zijn reeds inbegrepen in de prijs! Mogelijkheid tot bijkopen extra buitenstaanplaatsen: € 3000/plaats.
Ramingskosten voor volledige afwerking, plannen en verdere inlichtingen kan u bekomen op kantoor.
TROEVEN: Laag kadastraal inkomen (= lage onroerende voorheffing!), prachtige ligging met open zicht op de groene omgeving, kleinschalig project, buitenschil volledig geïsoleerd EPB CONFORM, kwalitatieve afwerking (zwarte aluminium ramen met 1.0 isolerend glas), nieuwe lift in het gebouw, ROLSTOELTOEGANKELIJK, VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN, AFWERKING KAN AAN VERLAAGD 6% BTW TARIEF!!
ABSOLUTE TOPPER IN EEN AUTHENTIEK GEBOUW MET GESCHIEDENIS!
Aarzel niet om contact op te nemen via Gunther 0478/77 05 22 voor een bezoek ter plaatse, verdere inlichtingen en/of inzage plannen!Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in