Antwerpen

Steenbergstraat 36

€ 360 000

Benedenwoning

bar 110 m²
bar 2
bar Neen
bar Ja

VOLLEDIG vernieuwd appartement op TOP-ligging


Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalige residentie (5 units). Het appartement bestrijkt het volledige gelijkvloers alsook het volledige achtergebouw.

Het gebouw werd van A tot Z gerenoveerd onder leiding van een interieur archtitecte. Er werd enkel gewerkt met topmaterialen en elke ruimte werd tot in de puntjes afgewerkt. Zo zijn er ingemaakte kasten voorzien in de inkomhal en slaapkamer.

Ruime leefruimte met open ingerichte keuken, patio tuin, apart toilet en 1 slaapkamer op het gelijkvloers. De badkamer en tweede slaapkamer bevinden zich in het achtergebouw.

Het gebouw situeert zich in een rustige residentiële zijstraat van de Nationalestraat, pal in het centrum van Antwerpen dus en vlakbij winkels, restaurants, musea, scholen, openbaar vervoer,….

Troeven: van A tot Z gerenoveerd (quasi nieuwbouw) – dubbel glas – conforme elektrische installatie – TOP ligging – ideaal voor eigen bewoning of verhuur (te verwachten huurwaarde: +/- 950€) – lage maandelijkse lasten – verkoop onder registratiestelsel - …

Bijkomende vragen of graag een bezoek ter plaatse? Bel Nico op 0474/294013


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in