Lierde

Gentsesteenweg 45

€ 645 000

Atelier

bar 2 576 m²
bar Neen
bar Ja
bar Neen

Solide woning met praktijkruimte, burelen en loods

Bel snel naar Karin voor meer info en/of een bezoek: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.
Deze ruime villa met grote praktijkruimte/toonzaal, burelen en loods vinden we langs de Gentse Steenweg 45 te Hemelveerdegem, in de onmiddellijke omgeving van de verbindingswegen naar Geraardsbergen, Zottegem en Ninove, én ligt op een terrein van 25are76ca.
De toonzaal/praktijkruimte heeft een aparte ingang en loopt via een vaste trap door naar de eerste verdieping. Achteraan bevinden zich de burelen met een tweede aparte zij-ingang
De privé-woning is afgescheiden en biedt een zee aan ruimte: grote living, ingerichte keuken, veranda, drie slaapkamers, badkamer, apart toilet, bergplaats en wasplaats.
De loods/atelier ligt achter de woning en heeft een oppervlakte van 400 m2, daarnaast zijn er ook aparte garageboxen en verschillende afdaken. De twee sectionale poorten die toegang tot de loods verschaffen zijn voldoende hoog om met vrachtwagen binnen te rijden.
Door de toonzaal/praktijkruimte en de burelen met aparte ingangen, de loods/atelier is deze villa uiterst geschikt voor zelfstandigen, vrije beroepen, kantoorinrichting, samengestelde gezinnen en als kangoeroewoning.
TROEVEN: commerciële ligging en toch landelijk, vlotte verbinding naar de grote steden, stevige structuur, centrale verwarming, ruime bewoonbare oppervlaktes, afwerking in kwalitatieve materialen, ruime loods, groot perceel, aparte garages, burelen/praktijkruimte/toonzaal met aparte ingang …
Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in