Gent

Atelier

bar 274 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Unieke loft met 2 ateliers

BEZOEKDAG VOLZET. Bel 0498/900 565
De vermelde prijs is een STARTPRIJS!
Zoekt u een woning waar u wonen en werken kan combineren, dan is deze loft zeker wat u zoekt. Midden in de bruisende stad vindt u deze unieke oase van rust.
Deze loft is gelegen midden in één van de meest upcoming buurten van Gent waar diverse projecten heel wat nieuwe ruimte maken voor groen, water, ontmoeten, handel, voetgangers en fietsers.
De loft zelf dateert van eind de jaren ‘40 en werd vroeger gebruikt als nagelfabriek. In 2015 werd deze loft met behoudt van de industriële kenmerken van weleer omgetoverd tot een unieke plek voor wonen en werken. Via de gezellige binnentuin komt u binnen in de open keuken (+/- 30m²) die ons verder leidt naar de lichtrijke leefruimte (+/- 28m²). Beiden zijn bedekt met een houten vloer. Verder vinden we de trendy badkamer voorzien van een lavabo, en een douche, de mogelijkheid bestaat om ook nog een bad te integreren. Er is een afzonderlijk toilet en een technische ruimte. Op de mezzanine vinden we de slaapkamer.
Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het eerste atelier (+/- 58m²) waar u in de winter naast de CV verwarming ook kan genieten van de gezellige haard.
Via de terras bereiken we het 2e atelier (+/- 40m²)
TROEVEN: vlotte verbinding naar het centrum, station en openbaar vervoer, winkels, scholen, ruime bewoonbare oppervlaktes, dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, elektriciteit conform, afgesloten gezellig terras, vernieuwd en geïsoleerd dak …Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in