Zelzate

Leegstraat 5 202

€ 157 500

Appartement

bar 340 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Heel ruim en verzorgd drie slaapkamer appartement vlakbij de markt van Zelzate

Gelegen in een rustige zijstraat en op wandelafstand van de Grote Markt, treft u op de tweede verdieping dit drie slaapkamerappartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 110 m². Het appartement is opgetrokken in een tijdloze stijl en heeft een logische indeling met een inkomhal, een zeer ruime en lichtrijke woonkamer, een ingerichte badkamer, een volledig geïnstalleerde keuken en drie slaapkamers. Het appartement wordt verwarmd met een centrale energiezuinige cv op aardgas.
In het gemeenschappelijk deel is er veel bergruimte voorzien.
De eigendom is vlot bereikbaar zowel met de wagen als het openbaar vervoer. U treft alle dagelijkse noden (scholen, warenhuizen, openbaar vervoer, kinderopvang,…) in de onmiddellijke omgeving. De nabijgelegen Kennedylaan en E34 expressweg Antwerpen-Knokke zorgen voor prima woon werkverkeer.
Naast eigen bewoning is dit uiteraard een prima investering die op de vastgoedmarkt zijn gelijke niet kent. De eigenaar zorgt nog voor conformiteit van de elektriciteit en een nieuw geïsoleerd dak, zodat u de wetgeving van 2020 niet hoeft te vrezen. Kortom voor de snelle beslissers, bel Gunther 0478/77.05.22.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in