Wilrijk

Appartement

bar 1 609 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

Beleggingsappartement met gegarandeerde huurder!

Dit instapklaar twee slaapkamer appartement (100m2) is gelegen in een residentiële groene wijk in Wilrijk, in de onmiddellijke omgeving van winkels, openbaar vervoer, opritten autostrade, ….

Via de inkomhal met ingemaakte kasten komt u in de ruime leefruimte (38m2) met aansluitend de halfopen ingerichte keuken. Uiteraard heeft u hier onmiddellijke toegang tot het zuidgerichte terras (7m2) die uitkijkt op het groen.

Er zijn twee ruime slaapkamers (18 en 19m2). De badkamer heeft een enkele lavabo, ligbad met douchegordijn en ruimte voor de was- en droogmachine. Het toilet is apart.

Het appartement zal verder gehuurd worden door de huidige verkoper (84 jaar) voor een maandelijkse huurprijs van 750€ + kosten. Een veilige investering dus met gegarandeerd rendement! (4% rendement!)

Dit appartement wordt samen verkocht met de ondergrondse autostaanplaats (nr.11) en kelderberging (nr.7). (+ 26.000€)

Troeven: rustige groene ligging – perfect onderhouden – EPC 146 Kwh – dubbel glas – ruime slaapkamers – zonneluifel - gegarandeerde verhuur!

Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of kom je graag ter plaatse eens kijken? Bel Nico op 0474/294013


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in