Waasmunster

Fortenstraat 3 Bus 0101

€ 270 000

Appartement

bar 395 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Mooi, groot, energiezuinig nieuwbouw-appartement

Mooi, groot, energiezuinig nieuwbouw-appartement met 2 slaapkamers en groot zonnig terras, centraal gelegen in Waasmunster op de Heide.
Indeling: via de private inkomhall komt u binnen in de lichtrijke leefruimte met nieuwe open keuken (volledig ingericht met toestellen van AEG) met keukeneiland en uitzicht op het ruime terras (18 m²) en groene omgeving. Verder treffen wij 2 mooie slaapkamers (10 m² – 12 m²) waarvan 1 met een klein terrasje, een prachtige badkamer (ingericht met inloopdouche en dubbel lavababomeubel), een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een apart toilet. Er werd een vergunningsaanvraag ingediend voor een privé-garage (er was reeds een vergunning voor een autostaanplaats). Vraagprijs garage is 25.000 euro (is wel bij aan te kopen).
Dit leuke appartement is voorzien van vloerverwarming en heeft een E-peil van 50. Dit pand is volledig afgewerkt (2018) en is vrij bij akte. Ideaal gelegen op een boogscheut van E17 en centrum van Waasmunster. Verkoop onder BTW-stelsel. Voor meer info of bezoek, contacteer Fleur 0495/18 21 61

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in