Steendorp

warandestraat 52 Bus 12

€ 469 000

Appartement

bar 186 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Recent 3 slaapkamer appartement met fenomenaal Scheldezicht

De residentie “Zoutziederij” werd gebouwd in 2009 aan de oevers van de Schelde in het rustige Steendorp. Ideaal gelegen voor wie nood heeft aan rust en groen maar toch op amper 15 minuten van Antwerpen wil wonen.

Het appartement (150m2) op de eerste verdieping bestaat uit een grote leefruimte (43m2) met ingebouwde gashaard en geeft uiteraard direct toegang tot het zuidgerichte terras van maar liefst 36m2. Vanop het terras heb je een fenomenaal open zicht op de Schelde en het tegenover gelegen natuurgebied. Vakantie in eigen land!

De ruime volledig ingerichte keuken en aansluitende berging zijn een droom voor wie houdt van kokkerellen of graag gasten ontvangt.

Er zijn momenteel twee grote slaapkamers en een open bureel. Het bureel kan met minimale aanpassing terug omgebouwd worden tot derde slaapkamer indien gewenst. De uitstekend afgewerkte badkamer (10m2) heeft een inloopdouche, jacuzzi bad, toilet en lavabomeubel. Tevens is er een op maat gemaakte dressing

Troeven: elektrische zonnewering – elektrische zonneluifel – gunstig EPC (88Kwh/m2) – conforme elektrische installatie – uniek Scheldezicht – garage voor 2 wagens (+25.000€) – hoogrendementsglas – KI 886€ - videofoon - …

Bijkomende info of graag een bezoek ter plaatse? Bel Nico 0474/294013


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in