Ronse

Kasteelstraat 59

€ 225 000

Appartement

bar 99 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Nieuwbouwproject in hartje Ronse, Appartement op de tweede verdieping met 3 slaapkamers

Residentie ‘APHRODITE’ is en stijlvol en energiezuinig nieuwbouwproject met 16 appartementen op wandelafstand van het centrum van Ronse, met 8 appartementen langs de Sint-Cornelisstraat en 8 langs de Kasteelstraat. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn vlakbij. Langs de Kasteelstraat nr. 59 vinden we deze 8 hoogwaardig afgewerkte appartementen.
Op de tweede verdieping vinden we dit appartement met een totale bewoonbare oppervlakte inclusief terras van 98m². Het terras is vanuit de living met een groot schuifraam toegankelijk. De leefruimte met open keuken met werk-en luncheiland biedt een zee aan ruimte. Er zijn drie slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met ligbad, douche en enkel lavabomeubel. De berging naast de keuken is praktisch ingedeeld.
Prijzen zijn exclusief kosten: 21% (appartement) - 10% (grondwaarde). De garage is bij te kopen met extra kelderberging, 2 fietsenstallingen mét en 1 zonder laadpunt voor totaalprijs van €25 000 (excl.btw). TROEVEN: luxeafwerking, hedendaags design, ruime bewoonbare oppervlaktes, veel lichtinval, ruime terrassen, gezellige volledig aangelegde gemeenschappelijke binnentuin, ondergrondse afgesloten garages, extra kelderbergingen, fietsenstallingen met elektriciteitslaadpunt, centrale maar rustige ligging, op wandelafstand van centrum en toch vlotte verbinding naar de grote wegen, …
Contacteer Karin voor meer info en een afspraak: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.
Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in