Merelbeke

Hundelgemsesteenweg 166 Bus 12

€ 279 000

Appartement

bar 109 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

FLORA: 3 slaapkamer appartement met kelder en garagebox

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via de lift of trap.
Indeling: via de grote inkomhal (12m²) kom je binnen in een gezellige en lichtrijke leefruimte gevolgd door de vernieuwde ingerichte keuken (2015-Eggo). Verder loopt u door naar de 3 volwaardige slaapkamers, de badkamer met douche en een apart toilet. Alle kamers hebben ramen tot op de grond, waar door u van veel lichtinval kan genieten.
Het appartement wordt verkocht inclusief een ruime privé-kelder (7m²) en een autobox (6m op 2,40m) In de zomer kan u ook genieten van een zuidgerichte gemeenschappelijke tuin.
TROEF = DE LIGGING = MOBISCORE: 8,5/10!
Op wandelafstand van het Liedermeerspark, Merelbeke station, tram Moscou en een bus halte voor de deur. Scholen, winkels en alle invalswegen (R4, E17 en E40) in de onmidellijke nabijheid. Gent centrum op 5 km.
Dit appartement is een ideale starters woning of de ideale belegging. Ook uiterst geschikt voor studerende kinderen (universiteit Gent of veeartsenijschool Merelbeke)
BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Zie onze website of klik hier
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in