Merelbeke

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Ja
bar Neen

Te renoveren appartement, inclusief autostaanplaats en kelder

Bent u op zoek naar een appartement dat u naar eigen smaak kan inrichten? Dan is dit het ideale appartement voor u! Dit appartemnet heeft veel potentieel, beschikt over een terras met prachtig uitzicht, maar renovatie is noodzakelijk.
Dit 2 slaapkamer appartement is gelegen achteraan het gebouw (weg van het lawaai van de steenweg) op de 1ste verdieping.
INDELING: grote inkomhal, een apart toilet, de badkamer, 2 volwaardige slaapkamers, de keuken en de leefruimte met rechtstreekst doorgang tot het terras.
De privé kelder en een autostaanplaats ondergronds zijn inbegrepen in de verkoopprijs.
Door de perfecte ligging (centrum Merelbeke) vindt u scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Alle belangrijke invalswegen (R4, E40 en E17) in de nabijheid.
TROEVEN: TOP LOCATIE (Mobi-score: 8,9/10!), inclusief een autostaanplaatsen private berging in de kelder, laag EPC-attest: 186kWh/m2!
BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Zie onze website of klik hier
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in