Merelbeke

Hundelgemsesteenweg 101

€ 334 000

Appartement

bar 145 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Appartement met 3 slaapkamers, terras en garage in Merelbeke-Flora.

Dit moderne appartement is gelegen op de 2de verdieping met een opp. van 127.82 m² en een groot zuidoost gericht terras van 16.81 m², samen een oppervlakte van 144.63 m²! Door de strenge bouwvoorschriften beschikt het appartement over een E-peil maar 77 en een Epc score van 121.16 kWh/m2!
INDELING: ruime inkomhal met voldoende plaats voor een vestiairekast, hangtoilet met lavabo, een lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken met rechtstreekse toegang tot het zonnige terras, een ruime berging, 3 volwaardige slaapkamers/bureau en een badkamer met een 2de toilet.
Door de perfecte oriëntatie (zuidoost) geniet u door de grote raampartijen de gehele dag van de zon. Verder beschikt u over een waterverzachter, toilet, wasmachine en buitenkranen verbruiken regenwater en de leidingen voor een airco zitten klaar. In de kelderverdieping is er nog gemeensch. fietsenstalling en vuilnisberging
Kortom 100% instapklaar en perfect gelegen: 1 km naar het opritten complex R4, E40 en E17, 3 km naar UZ Gent en 5 km naar Gent-centrum of Gent-Sint Pieters. Het Liedemeerspark, de Scheldevallei, scholen en winkels op wandelafstand.
Dit appartement wordt verkocht samen met de grote ondergrondse garage box met een elektrische poort aan 35.000 EUR.
Dit appartement is nog nooit bewoond geweest en wordt daarom verkocht onder het BTW stelsel.
Voor meer bel Marianne: 0478 38 12 88.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in